OSZUŚCI podszywający się pod lekarzy! Prowadzą sprzedaż przez podane telefony komórkowe! Nie dajcie się nabrać! Prosimy o roztropność!
Nie dość, że to oszuści to na dodatek kreują się na profesjonalistów, lekarzy ginekologów - sama jestem że tak powiem w profesji i od razu wiedziałam z kim mam do czynienia jak na podstawowe pytania nie udzielono mi odpowiedzi. Uważajcie dziewczyny, bo dostaniecie leki niewiadomego pochodzenia, o ile w ogóle takowe otrzymacie, a nie zostaną tylko wyłudzone pieniądze. Zadawajcie pytania, wertujcie strony, to Was nic nie kosztuje a może zaoszczedzić straty finansów, bądź późniejszych nieprzyjemności w postaci rozczarowania otrzymanym towarem ,badź jego brakiem...
@hanna_wlodar miałam tę nieprzyjemność korzystać z jednego z wyżej wymienionych numerów telefonów. Muszę się w pełni zgodzić, że nic dobrego nas tam nie spotka. Człowiek podszywający się pod "lekarza"nie mający bladego pojęcia o czym mówi... Naciągacz. I tyle. Ja dałam się nabrać. Warto przestrzegać kobiety i wrzucać informacje,aby nie wypychać takim oszustom kieszeni.
To są chyba jakies zarty. Mnie az rece opadaja. Przez wlasna glupote. Nadzialam sie jak jasna cholera, wlasnie na te numery! Az mi sie wierzyc nie chce ze wy o tym tu piszecie. Dobrze, że tylko raz dałam sie zrobic w wala...bo zostalo troche kasy aby odebrac paczke z wolnej...
@filicia006 wreszcie sie pojawiła jakaś nagonka. Przecież o tym trzeba trąbić na całego,aby jak najmniejsza ilość kobiet dała się nabrać i nie dawała im zarobić!!! Oszuści którzy podszywają się pod lekarzy - dramat!!!!
Podszywaja sie pod lekarzy to za malo powiedziane... Nagabywacze, oszusci, jak tak mozna? Jakim trzeba byc czlowiekiem aby naciagac kobiety? Przeciez kazdej z nas towarzyszy jakas historia, kazda z kobiet ma jakis okreslony budzet na to aby sie ratowac! A tu pseudo lekarze :/ Pseudo pomoc. Nie dajcie się nabrać. Dokladnie sprawdzajcie "profesjonalistow" i nie wysylajcie kasy na konto...
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAC! To banda oszustów. Jedna osoba pod wieloma stronami !!!
Wspolczuje sama sobie i wszystkim tym ,które dały się wroci tak samo jak i ja. Zastanawiałam się czy to możliwe być aż tak naiwną,aby dwa razy wydać kasę w błoto, ale odpowiedź jest jedna TAK! Nie polecam! Nie dajcie się zwabić na słodkie obiecanki odnośnie jakiejkolwiek pomocy od tych numerów! To zwykli oszuści. W dodatku podający się za lekarzy... No zwariowałam!!!!
Oszusci jakich mało! Podszywaja sie pod lekarzy! Szok! Uwazajcie, bo moze ich byc wiecej pod innymi numerami telefonow!!!
@wiolaa jest wiecej! A te są wiodące! Sprawdziłam każdy możliwy, wszędzie jest ta sama śpiewka i te same teksty w strone "zainteresowanej". Podziekowałam i na szczęście nabrać się nie dałam ,ale tylko dlatego,że wcześniej trafiłam na te wpisy tu. Dzięki! A dla innych dziewczyn rada: nie dajcie się wkręcić i nabrać na wielkie obietnice.
Niestety nadal funkcjonują,mimo tego,że założyłam także na innych stonach temat odnośnie ich oszustw! :/:/:/
Mam nadzieje,że nie dacie się nabrać! Sprawdzajcie dziewczyny wszystko najdokładniej jak tylko się da.
@luisia niestety nic z tym nie zrobimy, też jestem ogromną przeciwniczką tych oszustów, wyłudzaczy!!! Uwazajcie dziewczyny. Nie dajcie sie zmanipulowac! Nie wyyslajcie komus darowizny na konto,bo nic w zamian nie otrzymacie!!!! A ludzi ktorzy nawet podstawowki nie skonczyli a podszywaja sie pod lekarzy to az szkoda...
NIE POLECAM tych osób, które niby niosą pomoc, a tak naprawdę niosą spustoszenie w portfelu.
@calineczka_24 delikatnie powiedziane i to bardzo!!! Oszusci!!! Banda wrednych ludzi!!! NIC poza tym! Wystrzegajcie sie ich i sprawdzajcie opisy i strony bo jest ich tyle ze glowa peka.
Cześć wszystkim, najgorsze jest to, że nawet faceci szukający pomocy dla swoich kobiet potrafią nieźle dać się nabrać,mimo że wydaje się ze wiek i doswiadczenie robi swoje - jednak nie 🤪 Weźcie odpuśccie sobie zamawianie jakichkolwiek srodkow od powyzszych numerow, a takze i z pewnych stron,ktore robia z ludzi najzwyczajniej glupich baranow.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |