Forum na temat tabletek poronnych i nie tylko. Podziel się swoją opinią i wiedzą.
Dzięki tobie inni będą mogli wyszukać więcej informacji na ten temat, tak jak ty kiedyś szukałaś.

Oszuści prowadzący ...

Powiadomienia
Wszystko jasne

Oszuści prowadzący sprzedaż przez telefon : 793 383 538, 576 444 974, 794 203 462, 512 204 079.

22 Posty
22 Użytkownicy
0 Reactions
330 Widok
WA
 WA
(@monika-wa)
Admin
Temat startu  

OSZUŚCI podszywający się pod lekarzy! Prowadzą sprzedaż przez podane telefony komórkowe! Nie dajcie się nabrać! Prosimy o roztropność!

Cytat
(@hanna_wlodar)
Registered

Nie dość, że to oszuści to na dodatek kreują się na profesjonalistów, lekarzy ginekologów - sama jestem że tak powiem w profesji i od razu wiedziałam z kim mam do czynienia jak na podstawowe pytania nie udzielono mi odpowiedzi. Uważajcie dziewczyny, bo dostaniecie leki niewiadomego pochodzenia, o ile w ogóle takowe otrzymacie, a nie zostaną tylko wyłudzone pieniądze. Zadawajcie pytania, wertujcie strony, to Was nic nie kosztuje a może zaoszczedzić straty finansów, bądź późniejszych nieprzyjemności w postaci rozczarowania otrzymanym towarem ,badź jego brakiem...

OdpowiedzCytat
(@rozalinda1111)
Registered

@hanna_wlodar miałam tę nieprzyjemność korzystać z jednego z wyżej wymienionych numerów telefonów. Muszę się w pełni zgodzić, że nic dobrego nas tam nie spotka. Człowiek podszywający się pod "lekarza"nie mający bladego pojęcia o czym mówi... Naciągacz. I tyle. Ja dałam się nabrać. Warto przestrzegać kobiety i wrzucać informacje,aby nie wypychać takim oszustom kieszeni.

OdpowiedzCytat
(@filicia006)
Registered

To są chyba jakies zarty. Mnie az rece opadaja. Przez wlasna glupote. Nadzialam sie jak jasna cholera, wlasnie na te numery! Az mi sie wierzyc nie chce ze wy o tym tu piszecie. Dobrze, że tylko raz dałam sie zrobic w wala...bo zostalo troche kasy aby odebrac paczke z wolnej...

OdpowiedzCytat
(@elytmia)
Registered

@filicia006 wreszcie sie pojawiła jakaś nagonka. Przecież o tym trzeba trąbić na całego,aby jak najmniejsza ilość kobiet dała się nabrać i nie dawała im zarobić!!! Oszuści którzy podszywają się pod lekarzy - dramat!!!!

OdpowiedzCytat
(@girlband1)
Registered

Podszywaja sie pod lekarzy to za malo powiedziane... Nagabywacze, oszusci, jak tak mozna? Jakim trzeba byc czlowiekiem aby naciagac kobiety? Przeciez kazdej z nas towarzyszy jakas historia, kazda z kobiet ma jakis okreslony budzet na to aby sie ratowac! A tu pseudo lekarze :/ Pseudo pomoc. Nie dajcie się nabrać. Dokladnie sprawdzajcie "profesjonalistow" i nie wysylajcie kasy na konto...

OdpowiedzCytat
(@youtuberka)
Registered

NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAC! To banda oszustów. Jedna osoba pod wieloma stronami !!!

OdpowiedzCytat
 remi
(@remi)
Registered

Wspolczuje sama sobie i wszystkim tym ,które dały się wroci tak samo jak i ja. Zastanawiałam się czy to możliwe być aż tak naiwną,aby dwa razy wydać kasę w błoto, ale odpowiedź jest jedna TAK! Nie polecam! Nie dajcie się zwabić na słodkie obiecanki odnośnie jakiejkolwiek pomocy od tych numerów! To zwykli oszuści. W dodatku podający się za lekarzy... No zwariowałam!!!!

OdpowiedzCytat
(@wiolaa)
Registered

Oszusci jakich mało! Podszywaja sie pod lekarzy! Szok! Uwazajcie, bo moze ich byc wiecej pod innymi numerami telefonow!!!

OdpowiedzCytat
(@nelka)
Registered

@wiolaa jest wiecej! A te są wiodące! Sprawdziłam każdy możliwy, wszędzie jest ta sama śpiewka i te same teksty w strone "zainteresowanej". Podziekowałam i na szczęście nabrać się nie dałam ,ale tylko dlatego,że wcześniej trafiłam na te wpisy tu. Dzięki! A dla innych dziewczyn rada: nie dajcie się wkręcić i nabrać na wielkie obietnice.

OdpowiedzCytat
(@luisia)
Registered

Niestety nadal funkcjonują,mimo tego,że założyłam także na innych stonach temat odnośnie ich oszustw! :/:/:/

Mam nadzieje,że nie dacie się nabrać! Sprawdzajcie dziewczyny wszystko najdokładniej jak tylko się da.

OdpowiedzCytat
(@mysliwa)
Registered

@luisia niestety nic z tym nie zrobimy, też jestem ogromną przeciwniczką tych oszustów, wyłudzaczy!!! Uwazajcie dziewczyny. Nie dajcie sie zmanipulowac! Nie wyyslajcie komus darowizny na konto,bo nic w zamian nie otrzymacie!!!! A ludzi ktorzy nawet podstawowki nie skonczyli a podszywaja sie pod lekarzy to az szkoda...

OdpowiedzCytat
(@calineczka_24)
Registered

NIE POLECAM tych osób, które niby niosą pomoc, a tak naprawdę niosą spustoszenie w portfelu.

OdpowiedzCytat
(@ulijanka)
Registered

@calineczka_24 delikatnie powiedziane i to bardzo!!! Oszusci!!! Banda wrednych ludzi!!! NIC poza tym! Wystrzegajcie sie ich i sprawdzajcie opisy i strony bo jest ich tyle ze glowa peka.

OdpowiedzCytat
(@bronislawg85)
Registered

Cześć wszystkim, najgorsze jest to, że nawet faceci szukający pomocy dla swoich kobiet potrafią nieźle dać się nabrać,mimo że wydaje się ze wiek i doswiadczenie robi swoje - jednak nie 🤪 Weźcie odpuśccie sobie zamawianie jakichkolwiek srodkow od powyzszych numerow, a takze i z pewnych stron,ktore robia z ludzi najzwyczajniej glupich baranow.

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Podziel się :