OSZUŚCI podszywający się pod lekarzy! Prowadzą sprzedaż przez podane telefony komórkowe! Nie dajcie się nabrać! Prosimy o roztropność!
Uważajcie na nich!!! NIE ZAMAWIAJCIE!! NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!!
Nie polecam. Prosze na nich uwazać, maja wiecej numerow i nie dosc ze podszywaja sie pod lekarzy to jeszcze pod kobiety ktore odsprzedadza zestaw...
Uwazajcie dziewczyny, to nie sa zarty. Naciagaja, wzbudzaja zaufanie, a potem finalnie zostajecie bez grosza i bez produktu.
721068379 - to oszust uważajcie dziewyczny ogłasza się na forum ze jest ginekologiem
@nadia właśnie u tego pana zamawiałam hm za pobraniem 400 złotych w plecy płacz i załamanie po otwarciu są tabletki w folijkach jedna ruzowa i 12 żółtych co okazało się być magnez i witamina C później nie odbiera telefonu skataktowalam się z pod innego numeru odebrał i gdy usłyszał kto dzwoni rozlonczyl się nie wiem jakim człowiekiem trzeba być żeby tak traktować innych naprawdę
Lekarz podobno byl pod tym ostatnim numerem :/ a okazal sie to fejk. Wiem co mowie bo dalam sie naciagnac zanim trafilam na te stronke gdzie dziewczyny mnie uratowaly.
Uwazajcie na oszuta 512 204 079. Wszedzie spamuje i sie dodaje, a tylko wyludza pieniadze nic poza tym :/
Oszusci nie dosc ze naciagaja to dodatkowo pisza bzdury na innych forach :/ Trzeba byc bardzo czujna.
@youtuberka95 widzialam ,że nawet o tej stronie pisza bzdury 🙂 takze za kazda cene probuja sobie zbratac ludzi pod haslem "tamci sa zli i oszukuja" a sami sa najgorszym sortem. Wolna-aborcja uratowala mi zycie i jestem im bardzo wdzieczna. Byl 14 tydzien 🙂 a jednak poszlo i udalo sie, mialam ogrom wsparcia. A Ci co pisza bzdury sami sa parszywymi oszustami.
Uwazajcie na oszustow z koncowka numeru 079, pisza ze sprzedaja oryginalne zestawy a cena do ustalenia po czym wysylaja witamine C luzem w woreczku.
Uwazajcie na koncowki numerow 098, 087, 079 - podaja sie za lekarzy, a w rzeczywistosci to zwykle szaraki sprzedajace w najlepszym wypadku witamine C 😉 nie dajcie sie nabrac na atrakcyjna cene...to bujda na resorach, zadne leki oryginalne nie beda kosztowaly 200 zl i nikt nie bedzie proponowal negocjacji ceny, na litosc boska. UWAZAJCIE.
Oszusci!!! Dałam 550 zł i tyle widzialam kase nie wspominajac o lekach...
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |