Forum na temat tabletek poronnych i nie tylko. Podziel się swoją opinią i wiedzą.
Dzięki tobie inni będą mogli wyszukać więcej informacji na ten temat, tak jak ty kiedyś szukałaś.

Kiedy pierwsze skur...

Powiadomienia
Wszystko jasne

Kiedy pierwsze skurcze

5,301 Posty
20 Użytkownicy
0 Reactions
27 K Widok
(@Anonimowe)

Jestem gotowa wziąć tabletki. Wszystko zaplanowałam. Mam zalecany "plan awaryjny". Będzie ze mną bliska osoba. Mam tylko jeszcze jedno pytanie techniczne - kiedy pojawiają się pierwsze skurcze? bolesne? Z góry dzięki za info.

Cytat
(@Anonimowe)

Lusi. Twój wpis niestety mnie nie pocieszył. Dzisiaj zazylam jeszcze 8 tabletek dopochwowo i nadal nic ;(

OdpowiedzCytat
(@Anonimowe)

Dziewczyny pomocy przeprowadziłam kuracje w 3t która się nie powiodła leki zamawiałam z tej strony obecnie jestem w 6t i przyszły mi leki ze strony girlinneed pod nazwą cytocet czy to jest słabsze? Czy to wgl zadziała? Strasznie się boję nie wiem co zrobić czy któraś też używała tego leku?

OdpowiedzCytat
(@Anonimowe)

Iwa ,Maga
Ja już po wszystkim 🙂 znaczy w sumie jeszcze jutro z rana łyżeczkowanie!
Ale dostałam już skierowanie ,mam napisane poronienie chybione -puste jajo płodowe
Także po 2 kuracji się udało
Dziewczyny !! Wierzcie w siebie i to co czujecie...ja miałam bardzo mało krwi ,malutkie skrzepy ...bardziej biegunka mnie wymęczyła niż poronienie !
Mam nadzieję że nigdy więcej nie będę musiała tego robić...leki kupowałam z tej strony .wszystko się udało

OdpowiedzCytat
(@Anonimowe)

Alice, byłaś u lekarza po zabiegu? Co mu powiedziałaś? Czy on wiedział? Ja też idę i nie wiem co powiedzieć.

OdpowiedzCytat
(@Anonimowe)

LUSI, byłaś u lekarza? Powiedziałaś mu o tabletkach? A jeśli nie to co mu powiedziałaś, ja idę w czwartek i nie wiem co mam mu powiedzieć.

OdpowiedzCytat
(@marlenademczuk)
Registered

Hej. Jestem tu nowa pełna stresu. Jutro mam wizytę u giną. Żeby ogarnąć co i jak. Ostatnia miesiaczka miałam 22 dni temu. Robiłam test wczoraj i 2 kreski. Zdecydowaliśmy się z mężem na te tabletki. Powiedzcie mi czy macie jakieś problemy z krzepliwoscia krwi.. ja mam płytki na poziomie 150 tyś. Więc nie tak dużo. Powiedzcie czy jak trafię do szpitala to czy ewentualnie w wynikach wyjdzie że brałam jakieś leki? Pozdrawia

OdpowiedzCytat
Strona 354 / 354
Podziel się :