Witam. Polecam strone www.wolna-aborcja.com
Polecam tę stronę do zakupu leków, zdecydowanie.
Polecam i ja jesli to komus pomoze w podjeciu decyzji 🙂 Nie ma sie czego bac. Gorzej sie zapowiada niz to potem w rzeczywistosci wyglada. U mnie byl 9tc. Dzieki!
Polecam takze stronke wolna-aborcja. Pomogli mi w najtrudniejszym etapie w moim zyciu. Dziekuje.
@dorota123 hej, hej, u mnie przebieglo to dosyc lagodnie, bardzo martwilam sie czy w ogole leki zadzialaly, bo po 3 dawce dopiero zaczelam krwawic, bolesci brzucha nie byly bardzo nasilone, wypadl mi jeden skrzep, ciut wiekszy, ktorego czulam jak wydalam podczas korzystania z WC. Po tym milam krwawienia przez 1,5 dnia i to byloby na tyle. Nie bylam pewna czy sie udalo czy nie. Poszlam do lekarza a tam okazalo sie ze wszystko ladnie zeszlo.
Hej, zamówiłam tabletki, które przyszły w poniedziałek. Okazało się w środę, że poroniłam samodzielnie, nie musząc ich używać. Jestem w stanie odsprzedać oryginalne tabletki z tej strony za niższą cenę. Bez sensu je trzymać lub wyrzucać, skoro mogę komuś pomóc.
@slodziaczek-1 a ktory to byl tydzien??? Ze poszlo lagodnie? Ja jestem wlasnie po kuracji. Wczoraj zaczelam cytotec ostatnia dawke wzielam o 23. Nie spalam pol nocy, 12tydzien. O 6 nad ranem jak dostalam skurczy tak biegiem polecialam do toalety i czulam parcie i wydalilam skrzep na pol dloni... Od tego momentu bolesci ustaly, krwawienie zdecydowanie sie zmniejszylo... jestem padnieta,ale zadowolona.
Powiedzcie mi po jakim czasie mozna powtorzyc stosowanie leków?
@regina111 z tego co sie dowiedzialam to od razu. Nie trzeba czekac niewiadomo ile.
Hej, czy z tej strony przychodza leki w blistrach? Ostatnio odebralam swoje zamowie od innej strony i dostalam leki w woreczku, jestem zalamana, nie ma opisu, nie wiadomo co to jest do tego sa zolte :/
@bombelkowelove potwierdza, wlasnie otrzymalam paczke. Wszystko jest w blistrach, opisane sa, jest nazwa leku, nazwa substancji, paczka bardzo dyskretna, takze nie ma sie czego obawiac.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |