Forum na temat tabletek poronnych i nie tylko. Podziel się swoją opinią i wiedzą.
Dzięki tobie inni będą mogli wyszukać więcej informacji na ten temat, tak jak ty kiedyś szukałaś.

Powiadomienia
Wszystko jasne

Kupię zestaw 1+12

27 Posty
26 Użytkownicy
0 Reactions
403 Widok
(@kasiamarcin80)
Registered
Temat startu  

Jak w temacie, wiadomość na maila: [email protected]

Cytat
(@weeeronikaaa19)
Registered

Witam. Polecam strone www.wolna-aborcja.com

Ten post został zmieniony 9 miesięcy temu przez WA

OdpowiedzCytat
(@monicz4ka)
Registered

Polecam tę stronę do zakupu leków, zdecydowanie.

OdpowiedzCytat
(@gabrysia)
Registered

Polecam i ja jesli to komus pomoze w podjeciu decyzji 🙂 Nie ma sie czego bac. Gorzej sie zapowiada niz to potem w rzeczywistosci wyglada. U mnie byl 9tc. Dzieki!

OdpowiedzCytat
(@slodziaczek-1)
Registered

Polecam takze stronke wolna-aborcja. Pomogli mi w najtrudniejszym etapie w moim zyciu. Dziekuje.

OdpowiedzCytat
(@dorota123)
Registered

@slodziaczek-1 hej możesz opowiedzieć lub napisać jak to przebiegło

OdpowiedzCytat
(@slodziaczek-1)
Registered

@dorota123 hej, hej, u mnie przebieglo to dosyc lagodnie, bardzo martwilam sie czy w ogole leki zadzialaly, bo po 3 dawce dopiero zaczelam krwawic, bolesci brzucha nie byly bardzo nasilone, wypadl mi jeden skrzep, ciut wiekszy, ktorego czulam jak wydalam podczas korzystania z WC. Po tym milam krwawienia przez 1,5 dnia i to byloby na tyle. Nie bylam pewna czy sie udalo czy nie. Poszlam do lekarza a tam okazalo sie ze wszystko ladnie zeszlo.

OdpowiedzCytat
(@luxy24)
Registered

Hej, zamówiłam tabletki, które przyszły w poniedziałek. Okazało się w środę, że poroniłam samodzielnie, nie musząc ich używać. Jestem w stanie odsprzedać oryginalne tabletki z tej strony za niższą cenę. Bez sensu je trzymać lub wyrzucać, skoro mogę komuś pomóc. 

OdpowiedzCytat
(@elzbieta43)
Registered

@luxy24 🙂 powodzenia, moze Ci sie uda odsprzedać.

OdpowiedzCytat
(@dusiaaa00)
Registered

@slodziaczek-1 a ktory to byl tydzien??? Ze poszlo lagodnie? Ja jestem wlasnie po kuracji. Wczoraj zaczelam cytotec ostatnia dawke wzielam o 23. Nie spalam pol nocy, 12tydzien. O 6 nad ranem jak dostalam skurczy tak biegiem polecialam do toalety i czulam parcie i wydalilam skrzep na pol dloni... Od tego momentu bolesci ustaly, krwawienie zdecydowanie sie zmniejszylo... jestem padnieta,ale zadowolona.

OdpowiedzCytat
(@regina111)
Registered

Powiedzcie mi po jakim czasie mozna powtorzyc stosowanie leków?

OdpowiedzCytat
(@nataliixx)
Registered

@regina111 z tego co sie dowiedzialam to od razu. Nie trzeba czekac niewiadomo ile.

OdpowiedzCytat
(@jointome)
Registered

Hej, czy z tej strony przychodza leki w blistrach? Ostatnio odebralam swoje zamowie od innej strony i dostalam leki w woreczku, jestem zalamana, nie ma opisu, nie wiadomo co to jest  do tego sa zolte :/

OdpowiedzCytat
(@bombelkowelove)
Registered

@jointome tak ,dostaniesz je blistrach 🙂

OdpowiedzCytat
(@malgoska89)
Registered

@bombelkowelove potwierdza, wlasnie otrzymalam paczke. Wszystko jest w blistrach, opisane sa, jest nazwa leku, nazwa substancji, paczka bardzo dyskretna, takze nie ma sie czego obawiac.

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Podziel się :