Czesc dziewczyny, czy ktoras z Was tez tak miala,ze krwawienie utrzymywalo sie jej przez ponad tydzien, potem trzy dni przerwy i znowu tydzien? Czy to mogl pojawic sie po 3 dniach okres?
@magda-wola wiesz co ciezko powiedziec, bo jest to kwestia mocno indywidualna. Ja krwawiłam 12 dni. Potem tylko plamienia raz na czaas przez 4 dni i dostalam znowu krwawienia na tydzien, ale poleciałam na badania do ginekologa i okazało się, że to okres sie pokazał, także dostałam tabletki od niego na wzmocnienie organizmu po takim krwawieniu i zalecenia do zrobienia badan z krwi, zeby sprawdzic czy wszystko jest okej.
@magda-wola tak, tak sie zdarza, wazne jest aby obserwowac jakiego koloru jest ta krew. Jak bardzo jasna to warto udac sie do lekarza na badania.
Najlepiej od razu po uplywie 2 dni umowic sie na wizyte do lekarza ginekologa na badania aby sprawdzic czy szystko jest z nami okej. Po co czekac i pytac na forum 😉 jak mozna od razu rozwiac wszelkie watpliwosci .
Hej, jestem świeżo po lekach. Weekend andrzejkowy dla mnie był walką o moje być albo nie być. Nie powiem, łatwo nie było. Boleści były bardzo bardzo duże. Krwawienie obfite, ale nie przeszkadzalo mi to tak jak to, że nie moglam znalezc sobie miejsca przez towarzyszacy mi bol... Na szczescie udalo sie, po wielkich meczarniach.
@nadia-w21 niestety aborcja nie jest przyejmnoscia ktora kazda z nas sobie funduje,tylko przezyciem czegos strasznego. Fundujemy szok organizmowi w walce wlasnie o nasze byc albo nie byc. Fajerwerek nie ma podczas stosowania lekow, ale potem ulga ktora sie pojawia zmieszana ze smutkiem daje poczucie satysfakcji i radosci ? - poniekad. POzdrawiam.
Mam pytanie, pominelam 1 tabletke i zaczela od cytotec, co teraz??? Mam ja wziac w miedzy czasie czy juz nie brac?? Prosze o pomoc
Jak sobie radzilyscie jak meczyly was mdlosci? Czekam na paczke, ale mam straszny problem, poniewaz co chwile latam do wc... mdlosci nie daja mi zyc. Schudlam juz 4 kg. Nie moge nic przelknac, a jak juz do tego dojdzie to mija chwila i zwracam... to samo z napojami... 10 tydzien u mnie wszedl. Poradzcie cos.
Mam zestaw nowy mi już nie potrzebny
@diamonds99 na mdlosci nie ma ratunku, albo wejscie w 2 trymestr, albo usuniecie ciazy...
@wlanka001 migdały pomagaja 😉 moze nie jakos bardzo ale zawsze troche sa w stanie zniwelowac mdlosci.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |